Uw Dexport-partners

Dexport streeft naar excellente producten en diensten. Om dit te realiseren werkt Dexport samen met de beste partijen in de markt. Hieronder vindt u een overzicht van sterke aanbieders met veel expertise binnen hun vakgebied op de Duitse markt.

logo_docdataDocdata Payments
Voor Duitse betaalmethodes werken we samen met het bedrijf Docdata Payments. Docdata is onder de vlag van dochteronderneming Docdata Germany al langer actief op de Duitse markt. Het bedrijf biedt webshops alle Duitse betaalmethodes en vele extra paymentservices.


logo_dhlDHL Duitsland Desk
In opdracht van DHL Global Mail en in samenwerking met de DNHK en Mediamixx heeft Dexport de website DHL Duitsland Desk ontwikkeld. DHL Global Mail heeft veel ervaring met de Duitse markt. Als dochtermaatschappij van Deutsche Post heeft ze rechtstreekse toegang tot logistieke netwerken en plaatselijke verzendoplossingen. Ook biedt DHL Global Mail goede mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken middels geadresseerde mailings.

logo_dnhkDNHK
De DNHK is een belangrijk aanspreekpunt en een uitgebreide dienstverlener voor Duitsland. Deze organisatie ondersteunt u bij alle vragen over de Duitse markt, belastingen, recht en personeelsbemiddeling. Binnen de multichannelbenadering is het een optimale aanvulling op het e-commercespecialisme van Dexport.

logo_kvkKamer van Koophandel
Het is niet ondenkbaar dat u een subsidie krijgt voor de ontwikkeling van een Duitse webshop. De EVD is subsidieverstrekker en werkt daarbij samen met de adviseurs van de regionale Kamers van Koophandel, Syntens en een aantal ondernemersorganisaties. De adviseurs begeleiden de aanvrager bij het opstellen en uitvoeren van het plan. Zij beschikken over alle informatie en zijn niet alleen het aanspreekpunt voor de procedurele kant van de regeling, maar fungeren ook als sparringpartner voor de subsidieaanvrager in het internationaliseringsproces. Dexport ondersteunt de Kamer van Koophandel met seminars en workshops.